Palvelumme

PIENELÄINPRAKTIIKKA

• laboratoriopalvelut • hammashoidot . tähystys • röntgen • kirurgia • ultraääni •laser

Olemme yksityinen, lämminhenkinen ja persoonallinen pieneläinklinikka, joka on toiminut Jämsässä jo vuodesta 2016. Teemme pieneläinpraktiikkaa laidasta laitaan, rokotuksista kirurgiaan ja kattaviin hammashoitoihin, laboratoriopalveluihin sekä ultraääni- ja röntgentutkimuksiin. Palveluihimme kuuluu perustoimenpiteiden lisäksi laajat laboratoriopalvelut paikanpäällä, ultraäänitutkimukset, kirurgiset hammashoidot, muu kirurgia ja röntgen, mahan tähystys ja korvatähystykset, laserhoidot sekä kotikäynnit erikseen sovittaessa.

Teitä palvelee eläinlääkäri Martta, klinikkaeläinhoitajat Wilma, Salla ja Paula.

Hinnastosta löydät yleisimpien toimenpiteiden hinnat. Meiltä löydät myös usean valmistajan erikoisruokavaliot ja lisäravinteet. Meiltä saa tulla kysymään neuvoa mieltä askarruttavissa kysymyksissä koska vaan!

Olemme avoinna: maanantaisin 9-17, tiistaisin ja keskiviikkoisin 12-20, torstaisin 9–17, perjantaina 9-16. Puhelinvastaanotto ja ajanvaraus palvelee aukioloaikoina numerossa 0400 280 129. Muina ajankohtina aikoja voi varata nettiajanvarauksesta.

Meille voi myös laittaa viestiä facebookissa klinikan omilta sivuilta tai sähköpostia osoitteeseen vastaanotto@jamsanpienelainklinikka.fi, sähköpostiin ja facebookviesteihin vastaamme kun potilastyöltä ehdimme. 

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Teitä palvellaan osoitteessa Keskuskatu 2-4, käynti Forumin takaa.