Henkilöstö


Martta Viljanen

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Tartosta 2015. Avasin oman vastaanoton Jämsään vuonna 2016 pääsiäisenä. Ennen Jämsään asettumista olen tehnyt töitä ympäri Suomea niin päivystysten kuin päiväpraktiikan lomassa.
Jämsä tuntui kodilta heti alusta alkaen ja asiakkaat ovat lähellä sydäntä leppoisalla olemuksellaan.
 
Kotona kaksijalkaisten lisäksi asustaa kolme borderterrieriä Ritva-Hillevi, Yrjö ja Pirjo, sekä maatiaskissa Teppo. Huushollissamme asustaa myös avopuolisoni yksi rottweileria muistuttava kenguru ja ulkotiloissa elelee pieni kanalauma kahden kukon johdolla. Olen aloittanut borderterriereiden kasvattamisen vuonna 2021. Muutama pentue on jo maailmalla.
 
Ihosairaudet, allergiat, sisätaudit ja hammaskirurgia on erityisesti lähellä sydäntä. Lisäksi olen kouluttaunut maha- ja korvatähystyksiin. Kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa saa kääntyä meidän puoleen. 
 
Vapaa-aika kuluu pitkälti lemmikkien kanssa touhutessa, kaloja narraamassa, remppareiskana erilaisissa projekteissa, kaikenlaisten moottorihärveleiden kanssa ja talvisin takalistoa kuljettaa moottorikelkka.
 
Lemmikkieläinten ja asiakkaiden tyytyväisyys ja hyvinvointi on minulle ensisijaisen tärkeää ja antaa minulle paljon työssäni. Teen tätä työtä koko sydämestäni ja potilaat ovat minulle yhtä tärkeänä osana elämää kuin omatkin lemmikit.
 
Suuri ilo tehdä tätä työtä huikean tiimini avustuksella!


Paula Niemi

Hei, oon Paula tunnetuimmin Paape. 
Kotona kiireisenä pitää 6 koiraa ja 2 kissaa ja lauma Kanoja. 
Oon aloittanut jämsän pieneläinklinikalla 2022 syksyllä oppisopimuksella. Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi 2024 kesällä.
Vapaa aika menee elukoiden parissa touhuten.

Salla Kyllästinen

Moi kaikille, olen Salla, huumorintajuinen ja välittävä klinikkaeläinhoitaja-opiskelija. 

Kotonani häärää kolme ihanaa kultaistanoutajaa ja kaksi touhukasta lasta, jotka pitävät vauhdin päällä vapaallakin. Olen huumorintajuinen ja sydämeltäni välittävä. Aiemmin työskentelin lähihoitajana, mutta kaipasin elämääni muutosta. Halusin kuitenkin edelleen tehdä työtä, jossa panostuksellani on merkitystä muiden terveyteen ja näin päädyin oppisopimuksella Jämsän Pieneläinklinikalle. Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi 2024 kesällä.

Wilma Peltola Klinikkaeläinhoitaja


Hei. Olen Wilma, valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi 2020 vuoden lopussa ja monen elämän käänteen jälkeen olen päätynyt tänne Jämsään, jossa aloitin työni 2023 vuoden syksyllä.
Työssäni olen varsinkin kiinnostunut anestesian hoitoon jota saan tehdä paljonkin täällä.
Kotonani elämääni pyörittää kanssani kaksi koiraa ja kaksi lintua.

Laura Raittinen, somevastaava, jokapaikanhöylä

Moro, mä oon Raittisen Laura ja klinikan somevastaava, sekä jokapaikanhöylä!

Häärään klinikalla napsien kuvia suloisista asiakkaista ja tarvittaessa paahdan paikalle Martan, Sallan, Paapen ja Wilman avuksi esimerkiksi kiireaikoina.

Työskentelen myös klinikan naapurissa Mustissa & Mirrissä, joten osalle tassukansaa saatan olla tuttu kaveri jo ennestään. Nähdään salamavalojen loisteessa!